In de on-line winkel van cartoonist saltooo kan u uitgaves kopen. Vermits het een on-line winkel is zijn er meestal ook verzendingskosten. Enkel voor leveringen in Lokeren vervallen de verzendingskosten. In Belgie is het standaardtarief 1,5€ wat aanzienlijk lager wordt wanneer er meerdere exemplaren besteld worden. Voor bestellingen vanuit Nederland ligt het standaard tarief veel hoger omdat er maar één tarief is voor heel europa. Verzending kan ook vanuit nederland gebeuren en dan is het tarief gelijk aan dat van Belgie, maar dan kan de verzeding iets langer duren. Op deze pagina vindt u alles nog eens netjes samengevat.
webdesign door saltooo
Info over een bestelling
Uitgevers zien zelden brood in een cartoonist daarom zijn 'Geluk in Chernobyl' en 'Selfie' in eigen beheer uitgegeven. De webshop is dan ook een belangrijk onderdeel van de verkoop. Om u een zo duidelijk mogelijk beeld te geven, nog even wat info.
Bij voorkeur vult u het bestelformulier in of u stuurt een mail (er staat een link op de volgende pagina, het bestelformulier)
Nadat u het formulier invult of bestelt via mail, krijgt u eerst nog een bevestigingsmail met alle gegevens van uw bestelling. Dat gebeurt niet automatisch en dus kan er een korte tijd tussenzitten.
Een bestelling is pas officieel na betaling.
Vermits een bestelling niet officieel is tot ze betaald is, kan u via mail nog wijzigen of zelfs in een vlaag van zinsverbijstering, annuleren.
Verzendingskosten zijn een noodzakelijk kwaad maar worden zoveel mogelijk gevrijwaard.
Voor bestellingen in België neemt Saltooo de verzendingskosten voor zijn rekening.
Europa blijkt echter nog niet helemaal eengemaakt en verzending naar Nederland is dus duur. Een deel van dit bedrag wordt door Saltooo gedragen maar de rest (3,50€) blijft voor de ontvanger.
Ja, ik wil graag naar het bestelformulier