Belgisch cartoonist saltooo is meer en meer te vinden op het net en in publicaties. De cartoons verschijnen op verschillende plaatsen.Er zijn ook interviews te vinden.Hier vind je een lijst van referenties en de belangrijkste publicaties van saltooo tot op heden. Je kan ook informeren over hoe je saltooo cartoons op je eigen site kan plaatsen.
Belgisch Cartoonist saltooo heeft zijn eerste ei op internet gelegd. Kort daarna won hij de metro cartoon wedstrijd en verscheen ook de eerste publicatie. Het internet is en blijft zijn vriend om hersenkronkels de wereld rond te sturen naar gelijkgezinden. De ene vindt het wellicht te flauw, de ander te warm, te koud of te nat, maar gelukkig zijn er voldoende mensen die de cartoons wel lusten. Dat houdt een cartoonist aan de gang. Door de tijd weeft saltooo zich dan ook langzaam door het web. Hier en daar verschijnen cartoons, soms zijn het ook interviews en af en toe publicaties. Een kort overzicht vind je hier. Daarnaast is het ook altijd mogelijk om wekelijks een verse cartoon op je eigen website te hebben. Hiervoor kan je contact opnemen met de cartoonist.

Saltooo op het web

Saltooo kronkelt zich langzaam een weg door het internet. Hier en daar verschijnt er info, zoals enkele interviews op volgende sites:
Saltooo heeft ook een fanpagina op facebook waar werk uit opdrachten verschijnt dat niet op deze website wordt gepubliceerd.

Referenties - publicaties

Sommige opdrachten zijn vast, er zijn er ook op kortere termijn. Hieronder enkele namen voor wie Saltooo al gewerkt heeft of gepubliceerd is:
- Stad Kortrijk (live cartooning)
- Muziek mozaïek en Kunstwerkt
- Metro krant
- Streekkrant
- dSAvond (de Standaard)
 

Saltooo cartoons ook op uw site?

Saltooo vindt het niet erg dat zijn cartoons gezien worden op het internet. Wil u aan de andere kant uw website opfleuren met een wekelijkse cartoon? Neem dan vrijblijvend contact op:
of op de contact pagina

Saltooo cartoonist cartoons referenties publicaties interviews