Cartoon: Cartoon over de cdv burgemeester van aalst die sinds kort ook de torenpoeper wordt genoemd. Zij had in het openbaar sex met haar vriend en het filmpje op de toren is op youtube geraakt. Ilse Uyttersprot en towergate worden vast het thema van carnaval in aalst
Cartoon: Cartoon over de cdv burgemeester van aalst die sinds kort ook de torenpoeper wordt genoemd. Zij had in het openbaar sex met haar vriend en het filmpje op de toren is op youtube geraakt. Ilse Uyttersprot en towergate worden vast het thema van carnaval in aalst Cartoon over de omstreden burgemeester van Aalst. Ilse Uyttersprot is al wel meer gecontesteerd in de media gekomen. Zo is ze onder andere verkleed als politie agent weggevlucht uit een gemeenteraad omdat boze brandweerlui het gemeentehuis hadden geblokkeerd. Dit keer is het onderwerp van contestatie veel wijder verspreid en veel duidelijker. Er staat namelijk een filmpje op youtube dat de burgemeester laat zien op vakantie in spanje. Genietend van het mooie uitzicht op een verlaten hoge toren besluit ze met haar vriend een nummertje te doen in het openbaar. Helaas was het duidelijk genoeg voor een aantal poolse toeristen dat ze sex hadden op de toren. Het filmpje dat ze maakten is op youtube gezet en nu dit bekend wordt geeft het een storm van reacties. Na de bospoeper is er nu ook de torenpoeper. Sommigen spreken ook van towergate want de cdv burgemeester van aalst overtreedt met deze vrijetijdsbesteding wel degelijk de wet. Al moet er vanuit spanje wel een klacht ingediend worden opdat belgie haar zou kunnen veroordelen. Zal het carnaval in aalst ook nog andere thema's hebben?
Het is sinds kort bekend dat de torenpoeper in Aalst woont
 
Ilse Uyttersprot is burgemeester van Aalst en gaat soms city trippen, maar eigenlijk is het meer Ilse Uytterrok die gaat city wippen. Op Youtube staat immers een filmpje waarin zij in het openbaar sex heeft op een toren in Spanje.

Alle cartoons(371/621)