Cartoon: Cartoon over ondergoed. Sloggi heeft de link gelegd met de trui in geel, groen en met bolletjes. De klassementstruien van de tour 2010. De reclame campagne is echter verboden wegens vrouwonvriendelijk en dus moeten de slip en string uit het straatbeeld
Cartoon: Cartoon over ondergoed. Sloggi heeft de link gelegd met de trui in geel, groen en met bolletjes. De klassementstruien van de tour 2010. De reclame campagne is echter verboden wegens vrouwonvriendelijk en dus moeten de slip en string uit het straatbeeld Cartoon over de Jury voor Ethische praktijken inzake Reclame of kortweg JEP. De naam van de jury klinkt al even flashy als de jury leden wellicht zijn. Mogelijk hebben ze het dit keer gedaan om wat reclame voor zichzelf te maken want de jury is relatief onbekend. Wat hebben ze dan eigenlijk mispeuterd om in de belangstelling te komen. Ze hebben de recente campagne van sloggi verboden. Alle posters moeten uit het straatbeeld verwijderd worden. De campagne zou volgens de jury vrouwonvriendelijk zijn... een conclusie die toch wel wat wenkbrauwen doet optrekken. De sloggi campagne rond de tour 2010 laat immers vrouwen zien zoals ze al vaker zijn getoond in een campagne van sloggi, er wordt namelijk redelijk veel vrouwelijk achterwerk getoond en dan van het soort dat niet echt lastig is om naar te kijken. Dus waarom deze nu plots vrouwonvriendelijker is dan de vorige, geen idee. Maar het ondergoed, namelijk de slip en string in geel, groen en met bolletjes, worden verboden. Elke slip verwijst dus naar een trui uit het klassement in de tour. Het rare is dat de reclame campagne eigenlijk al bijna afgelopen was... dat ze niet onvriendelijker was dan de vorige maar sloggi heeft nu wel heel veel extra reclame en we weten nu dat het JEP bestaat. Sloggi zelf spreekt van hun ondeugende knipoog die ze in elke reclame hanteren.
Sloggi reclame is verboden door jury
 
De sloggi reclame gelinkt aan de tour 2010 zou vrouwonvriendelijk zijn en daardoor verboden. We doen een suggestie aan sloggi voor een vrouwvriedelijke aanpassing (juli 2010)

Alle cartoons(429/621)