Cartoon: Cartoon over de justitie in belgie. Hoe dom moet je zijn als advocaat van criminelen om geen fout in de procedure te vinden en zo vrijspraak te kunnen pleiten in de rechtbank. Een moord meer of minder doet er niet toe.
webdesign door saltooo
Cartoon: Cartoon over de justitie in belgie. Hoe dom moet je zijn als advocaat van criminelen om geen fout in de procedure te vinden en zo vrijspraak te kunnen pleiten in de rechtbank. Een moord meer of minder doet er niet toe. Cartoon over Belgie dat zijn reputatie van bananenrepubliek weer eer aandoet. Criminelen krijgen in de rechtbank om de haverklap vrijspraak wegens een fout in de procedure. Een advocaat moet al slecht zijn wil hij er geen vinden.Je kan relatief gerust een moord plegen in Belgie. Het gevoel van rechtspraak in justitie wordt hier duidelijk geweld aangedaan.
Belgie is geen slecht land om te moorden
Belgïe lijkt op het vlak van justitie wel gatenkaas. De zware criminelen komen bij bosjes vrij wegens een fout in één of andere procedure.
Meer grappige (en nieuwe) cartoons van Saltooo kan u vinden in het recent verschenen cartoonbundel 'Selfie'. Klik hier voor meer info.
Cartoon: moord procedure fout belgie vrijspraak criminelen rechtbank advocaat justitie